Centrum Verhuizingen

Aangesloten bij


 

We zijn onderdeel van Mondial Movers, het landelijke netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. In Nederland heeft Mondial Movers 21 Verhuisbedrijven en 28 vestigingen. In het buitenland hebben we 400 partners via de European Moving Group. Door deze samenwerkingen kunnen we alle soorten verhuizingen verzorgen.

Via het wereldwijde netwerk van internationale verhuisbedrijven IAM beschikken we altijd over een lokale specialist die zorg draagt voor inklaring bij de douane en het lokale transport en de inboedel komt afleveren en plaatsen in uw nieuwe woning. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw overzeese verhuizing naar een ander land zorgeloos en efficiënt verloopt. Uiteraard van deur tot deur gecoördineerd door Mondial Centrum Verhuizingen.

Via FEDEMAC, een Europese netwerk van verhuisbedrijven, beschikken we over lokale specialisten die vooraf de lossituatie kunnen bekijken, een parkeervergunning verzorgt en een verhuislift of assistentie kan leveren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw verhuizing naar of van een ander land binnen Europa zorgeloos en efficiënt verloopt, gecoördineerd door Mondial Centrum Verhuizingen.

Als u kiest voor een Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. Deze eisen zijn vastgelegd in het erkenningsreglement van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Al meer dan een eeuw is de British Association of Removers (BAR) dé associatie voor professionele verhuizers in Groot-Brittannië. Met een verhuisbedrijf die bij de BAR is aangesloten, weet u zeker dat uw verhuizing van of naar Engeland probleemloos verloopt.

OMA, de Office Moving Alliance, is wereldwijd de toonaangevende aanbieder voor kantoor- en projectverhuizingen, IT-verhuizingen, opslag en beheer van inventarissen, meubels en archieven.

Om toe te treden tot OMA moet een verhuisbedrijf bewezen hebben constante en gegarandeerde kwaliteit te bieden in dienstverlening, innovatieve kracht , gecontroleerde opleidingen en bewezen managementsystemen toepassen volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 (voorheen OHSAS 18001), IiP en ISO 26000. Mondial Movers is de exclusieve Nederlandse partner in het wereldwijde netwerk van OMA.