Nieuwe verhuiswagen Mondial Centrum Verhuizingen B.V.

Mondial Centrum Verhuizingen B.V. heeft een nieuwe verhuiswagen in gebruik genomen. Met de gloednieuwe Scania R-420 LB EEV beschikt Mondial Centrum Verhuizingen B.V. over een zeer modern wagenpark.

De nieuwe verhuisauto heeft een ladingscapaciteit van 55 kubieke meter, voor en achter luchtgeveerd en geheel bekleed met een speciaal tapijt. Dit heeft grote voordelen bij met name het vervoer van kunst en antiek, kwetsbare inventarissen en gevoelige ICT-apparatuur.

Efficiencywinst

De nieuwe verhuiswagen heeft bovendien de beschikking over een verticale laadklep die tot drie meter boven de wagen uitsteekt en daarmee tot bijna zeven meter boven de grond. 
Dit biedt belangrijke voordelen en efficiencywinst bij verhuizingen, doordat veel minder spullen naar beneden en naar boven hoeven te worden getild. Bovendien beschikt de verhuiswagen over een zijkant die geheel geopend kan worden.

Arbo en milieubeleid

Met deze investering wordt weer voldaan aan de meest recente eisen op het gebied van arbo en milieubeleid. De verhuiswagen voldoet aan de Euro 5 EEV norm en is uitgerust met luchtgeveerde stoelen en een Scania Opticruise automatisch schakelsysteem voor een zo'n comfortabel en zuinig mogelijke rijstijl.

Tevreden 

Directie en medewerkers zijn zeer tevreden met de nieuwe aanwinst, die aan alle wettelijke (milieu)eisen voldoet. Wij kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn en hierdoor beschikken wij over een zeer modern en gevarieerd wagenpark.