Geslaagd als Handyman!

Kevin Zoetbrood en Patrick Nordhausen van Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht mogen zich sinds gisteren officieel Handyman noemen. Ze volgden in Dordrecht de opleiding Handyman voor Verhuizers.

De opleiding, ontwikkeld door Mondial Movers en de Dordtse onderwijsinstelling ROC Da Vinci College, vond voor de zesde keer plaats. Bij de Mondial Verhuisbedrijven zijn nu meer dan zestig Handymannen in dienst. De service die zij leveren, worden door klanten (particulieren en bedrijven) bijzonder gewaardeerd.

De Handymannen zijn niet alleen experts in het verhuisvak, maar kunnen de klant nu ook behulpzaam zijn bij allerhande onderhoudswerkzaamheden.

Na drie dagen hard timmeren, boren en het uitvoeren van allerhande kluswerkzaamheden, ontvingen acht verhuizers van verschillende Mondial Verhuisbedrijven het felbegeerde diploma.

Docent Eric de Geus bracht de verhuizers tijdens de driedaagse opleiding Handyman voor Verhuizers alle fijne kneepjes van het vak bij. Het waren dan ook leerzame dagen in Dordrecht. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij, het monteren van nieuwe meubelen of het aansluiten van een PC, de verhuizers zullen de opgedane kennis ongetwijfeld regelmatig gebruiken.

Mondial Movers is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).