Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Zoetermeer is Mondial Centrum Verhuizingen verkozen tot Mondials 'Beste verhuisbedrijf van het jaar'. Robert en Michael van Maasakker namen trots de wisseltrofee en een kunstwerk in ontvangst.

De uitreiking van de award voor 'beste verhuisbedrijf' is een jaarlijkse traditie binnen Mondial Movers. Er wordt daarbij gekeken naar diversen aspecten, waaronder de beoordelingen van klanten, de uitstraling ven het wagenpark en het aantal aanvullende diploma's dat door de medewerkers wordt behaald. Juryvoorzitter Leo van der Post lichte de keuze voor Mondial Centrum Verhuizingen kort toe: dit jaar was 'klantvriendelijkheid'als speciaal aandachtspunt gekozen en Mondial Centrum wist daarop zeer goed te scoren.

De award werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering, die op vrijdag 13 april 2018 werd gehouden in het Bouwhuis in Zoetermeer. De burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, maakte de winnaar bekend en juryvoorzitter Leo van der Post overhandigde het geschenk: een tekening gemaakt door Ronald Oudman. Vervolgens werd de wisseltrofee uitgereikt door de winnaar van vorig jaar: Gert Kattenberg van Mondial Kattenberg Verhuizingen.