Uitbreiding archief en inboedeldepots & selfstorage units, Centrum Verhuizingen te Maastricht

Op industrieterrein Randwijck te Maastricht is Mondial Centrum Verhuizingen bv gestart met de realisering en uitbreiding van de nieuwe opslagdepots naast de huidige locatie aan de Watermolen 9 te Maastricht.

Als toonaangevend Maastrichts verhuisbedrijf zijn wij genoodzaakt om verder uit te breiden om zo de verhuismarkt verder te kunnen bedienen.
De huidige locatie is momenteel groot 3300 M2 opslagdepot voor inboedels, exportverpakkingen, nieuw meubilair en museale collecties, ca.15.000 strekkende meter archieven en 500 M2 kantoor ruimte.
Er zal worden uitgebreid met een nieuw pand te verdelen in 100 M2 nieuwe kantoren waar een digitaliseringstraat zal worden ondergebracht en twee hallen tezamen 2400 M2 voor de uitbreiding van opslag voor inboedelcontainers, decors, motoren en overige opslag. 
Het overige gedeelte 1500 M2 archiefdepot is opgedeeld in 3 etages. 
Dit gedeelte is volledig automatisch geklimatiseerd, dus een constante temperatuur en luchtvochtigheid, zodat de archieven optimaal worden bewaard.
Tevens is dit gedeelte helemaal toegespitst op de museale opslag en er is ruimte voor 10.000 strekkende meter archiefopslag van derden.

Het archiefdepot is getoetst en voldoet aan alle eisen m.b.t. de bouw en veiligheidseisen die wettelijk voor archiefbewaarplaatsen zijn voorgeschreven om archieven in een perfecte omgeving te bewaren.

Als laatste is er een apart gedeelte voor selfstorage voor bedrijven en / of particulieren.
De totale uitbreiding is dan ook 4000 M2 extra bedrijfsruimte.
Het nieuwe gebouw zal 10 meter hoog worden om zo de maximale capaciteit er uit te halen.
De huidige planning is dat november 2008 de uitbreiding klaar zal zijn.

Zodra de nieuwbouw klaar is, hebben we alles op één locatie en kunnen wij de groei die Centrum Verhuizingen de afgelopen 67 jaren na 3 generaties Van Maasakker tezamen met onze medewerkers heeft laten zien, verder laten continueren.

Centrum Verhuizingen bv is een verhuisspecialist op het gebied van kantoor/project verhuizingen, particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland. 
Op de zakelijke markt worden veel projecten door onze projectbegeleiders van begin tot het einde begeleid en leveren onze facilitaire diensten een toegevoegde waarde bij uw dagelijkse werkzaamheden.
Centrum Verhuizingen bv is medeaandeelhouder van de landelijke verhuisgroep Mondial Movers
In Nederland telt deze groep 36 vestigingen met 487 medewerkers.